Notícies:Ajuntament d'Agullent

Lluna Blanca d'Agullent: una cervesa amb nom de poble

17 may 2017
La cooperativa Articultura de la Terra commemora el seus primers 10 anys de vida amb aquesta nova cervesa

La cooperativa Articultura de la Terra, coneguda per elaborar les cerveses artesanes i ecològiques “Lluna”, commemora el seus primers 10 anys de vida amb dues noves cerveses d’edició limitada, una d’elles anomenada  Lluna Blanca d’Agullent, ja que fins fa ben poc la cooperativa estava ubicada a aquesta localitat de la Vall d’Albaida. L’altra s’anomena Lluna Roja d’Alcoi, doncs és la ciutat on estan ubicats ara.

La Lluna Blanca d’Agullent es pot consumir a tots els bars i restaurant de la localitat i es pot adquirir al Quiosc Carmen i a l'establiment d'alimentació Cosua. Des de la cooperativa Articultura de la Terra han explicat el motiu d’aquesta edició especial de cerveses, “en agraïment a l’estima rebuda, hem volgut agermar aquestes dues localitats, amb aquesta edició especial. Es tracta de 2 cerveses ecològiques i artesanes de 3,5 graus d’alcohol, de sabor suau i cos lleuger”.

Per la seua banda la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent, Bea Albert, ha agraït a la cervesa “Lluna” aquest bonic gest .”Mentre la cervesa “Lluna” es produïa a Agullent  sempre l’hem tingut present en les accions de promoció turística del nostre poble, com també d’altres productes artesans que s’elaboren a la nostra localitat com l’embotit, el vi, els ciris o les pilotes valencianes. Estem molt contents que Articultura de la Terra celebre ja el seu desé aniversari i els desitgem per molts anys més d’èxits”.

La cervesa Lluna Blanca d’Agullent és una lager pàl·lida d’estil alemany, molt atenuada de cos lleuger i amb menys alcohol i calories que les cerveses d’intensitat normal. Lleugerament amarga amb sabors apreciables de malta i llúpol amb un toc cítric, és encara, interessant de beure. Recorda a una clara, amb l’avantatge de no tindre cap sucre, additiu, conservant ni gas afegit.